Øv og test deg før teoriprøven

Innsikt i trafikken. Frihet er belønningen.

Øv og test deg før teoriprøven

Vil du bestå teoriprøven? Øv hos teoritentamen.no!

Hos teoritentamen.no kan du øve deg med teoriprøver som er laget på samme måte som hos Statens vegvesen. Tjenesten er utarbeidet i samarbeid med erfarne trafikklærere og du har mulighet for pedagogiske forklaringer til alle oppgavene.

Spørsmålsbasen og forklaringene oppdateres kontinuerlig, slik at du kan være trygg på et godt læringsutbytte. Det er enkelt å følge med på fremgangen og hvilke områder du eventuelt bør trene mer på. Som kunde hos teoritentamen har du alltid mulighet for å kontakte en veileder om du skulle lure på noe.

I klassene B, AM og A/A1/A2 tilbys også et digitalt teorikurs. Her får du en enkel gjennomgang av hele pensum med videoer, illustrasjoner, lyd og oppgaver.

Med teoritentamens applikasjoner for iPhone/iPad og Android-telefoner kan du øve hvor som helst og når som helst.

Bli klar til teoriprøven, kom i gang med øvingen i dag!

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker SIKT Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at SIKT Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn